Pitstop på Camønoen

Search Our Site

kort logoTag et pitstop på Camønoen

Liseby Bed & Breakfast ligger selv placeret på Camønoen, som er en vandretur på 175 km. Tager du turen på Camønoen, ser og oplever du den skønne natur på Møn, og kan følge øens historie gennem tiden.

Selve ruten går lige forbi Liseby Bed & Braekfast, så der skal ikke lægges ekstra km. til, for at lave dit pitstop. Du kan nyde en god seng at sove i og få en sund og robust morgenmad, der giver energi til at forsætte turen på. Og så har du mulighed for at booke f.eks. en skøn gang massage inden turen gå videre. Se mere om behandlinger under Wellness & Spa.

Kongerigets venligste vandrerute

Camønoen er en 175 km. lang vandrerute på Møn, Nyord og Bogø. Camønoen er natur, kulturhistorie, gastronomi, vandring, stilhed, stjernehimmel og magiske stunder, du aldrig glemmer. Camønoen er også kongerigets venligste vandrerute.


Vandring for alle

Ruten tilbyder familieture, pilgrimsvandringer, udfordrende vandringer, seniorvenlige ture, oplevelser for handicappede, gastronomiske vandringer og et netværk af ildsjæle, som enten er klar med historier ved bålet, bagagetransport og proviant eller klar med et venligt “God Camøno” til de, der helst vil gå i fred. Du kan nøjes med at vandre få timer, en forlænget weekend eller flere dage. Du bestemmer helt selv.

Mød lokale ildsjæle

Du kan altså både gå på Camønoen i fuldstændig fred og ro. Eller du kan opsøge de lokale ildsjæle, hvis du har brug for lidt god underholdning undervejs. Eller du kan kombinere. Fint ikke!

Se og læs meget mere her  www.camoenoen.dk

 

Strand m 

 

Kontakt os

Adresse Information

Strandskovvej 3 - Liseby
4780-DK Stege

Åbningstider i reception

8:00 to 18:00
Mandag til Søndag

Kontakt os

info@liseby.dk
Tel. +45 29164455

Dennis Søndergaard

Forbinde med os