Vores Historie

Search Our Site

Vores Historie

Det hele begyndte i 2003, hvor Dennis Søndergaard købte ejendommen. Stedet blev opbygget som rammen om et spirituelt center, kaldet High Vibration center, med aktiviteter og uddannelser inden for personlig udvikling. Faciliteterne og naturen omkring stedet giver den optimale mulighed for at komme helt ned i gear. En perfekt kombination til personlig og spirituel udvikling, og der afholdes løbende uddannelser og workshops med forskellige foredragsholdere.

God energi i moderne faciliteter

Det har altid været et meget vigtigt fokuspunkt, at værne om den gode energi, som er på stedet. Den energi kan alle vores besøgende i Liseby Bed & Breakfast nyde godt af, når man laver sit pitstop i de skønne rammer, som vi tilbyder jer.

Liseby Bed & Breakfast ligger på vest Møn, 15 min. kørsel fra motorvejen, og 10 min. kørsel fra Stege. Stege er en rigtig hyggelig by om sommeren, med en masse forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Tag en tur i den smukke Fanefjord skov

Hvis du er en naturelsker, har vi de dejligste omgivelser rundt om Liseby. Bølgende marker, skønne store skove, med 10 min. gang til den smukke Fanefjord skov, der byder på et rigt udvalg af dyreoplevelser. Skoven strækker sig helt ned til stranden, med en fantastisk udsigt, og mulighed for en svømmetur ud i det flotte blågrønne vand, der får sin farve fra den store mængde af kalk i vandet på Møn.

Strand m

Nyd udsigten på Møns klint

Ønsker du at komme ud og se Møns klint, er det også tæt på. Turen derud er utrolig smuk, og det tager ca. 35 min. i bil.

Tag et pitstop på Camønoen

Liseby Bed & Breakfast ligger selv placeret på Camønoen, som er en vandretur på 175 km. Tager du turen på Camønoen, ser og oplever du den skønne natur på Møn, og kan følge øens historie gennem tiden. Selve ruten går lige forbi Liseby Bed & Breakfast, så der skal ikke lægges ekstra km. til, for at lave dit pitstop. Du kan nyde en god seng at sove i og få en sund og robust morgenmad, der giver energi til at forsætte turen på. Og så har du mulighed for at booke f.eks. en skøn gang massage inden turen går videre. Se mere om behandlinger under Wellness & Spa.

God energi, selv i vandet …
God energi, velvære, sundhed og forkælelse er nøgleord på Liseby Bed & Breakfast, og vi har installeret Grander vand, der giver ekstra velvære og sundhed til dyr og mennesker. Grander vand har en fin blød smag når du drikker det, og er let for kroppen at optage, så du holder dig frisk i længere tid. Det bløde vand giver også en behaglig badeoplevelse, og det er rigtigt godt for vores miljø, da det vender tilbage til naturen vitaliseret.

grander2

Lidt om jeres værter Trine og Dennis

I 2003 købte Dennis gården og har siden dengang drevet det som et spirituelt kursus- og konferencecenter. I 2016 besluttede vi os for at åbne en Bed & Breakfast, med opstart i maj 2017. Til dagligt arbejder vi begge 2 med mennesker. Dennis uddanner, underviser samt arrangerer aktiviteter, og Trine arbejder som massør og healer samt i hjemmeplejen.

Kontakt os

Adresse Information

Strandskovvej 3 - Liseby
4780-DK Stege

Address Information

Strandskovvej 3 - Liseby
4780-DK Stege

Åbningstider i reception

8:00 to 18:00
Mandag til Søndag

Kontakt os

info@liseby.dk
Tel. +45 29164455

Dennis Søndergaard

Forbinde med os